fbpx
  •   +389 2 3099 500

Отворен центар за дојка

 

Поразителни се бројките на жени кои се заболени од рак на дојка. Алармантен е и бројот на жени на 30тата година што имаат цисти на градите кои не треба да поминат без третман од доктор. Мирјана Мирчевска Јовановиќ разговара со д-р Митко Караѓозов од клиничката болница Аџибадем Систина