fbpx
  •   +389 2 3099 500

Мобилна апликација за здрави дојки

Мобилна апликација за здрави дојки

Раната дијагноза е најважна за успешно лечење, а самопрегледите се пресудни за рана детекција на некои промени настанати во дојката. Токму затоа ви ја предлагаме оваа мобилна апликација преку која можете за многу кратко време да научите како се прави правилен самопреглед на дојки. Освен водичот за самопреглед, можете да го внесете и датумот на последниот преглед, па кога ќе дојде време за следен преглед апликацијата ќе ве потсети што треба да направите.

 

Android app on Google Play