fbpx
  •   +389 2 3099 500

Д-р Катерина Кубелка – Сабит

Информации за лекар

Д-р Катерина Кубелка – Сабит
Специјалист по патологија
Дијагностички лаборатории
Аџибадем Систина

Образование

2006
Специјалист по патологија – Медицински факултет - Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
2003
Магистер – Молекуларна биологија и генетско инженерство – Молекуларна медицина
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
1997
Медицински факултет – Скопје, Р. Македонија
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија

Работно Искуство

2010 - сега
Клиничка болница Аџибадем Систина
Оддел за дијагностички лаборатории
1998 - 2008
Универзитетски клинички центар - Скопје
Институт за радиотерапија и онкологија

Членство

Европска асоцијација на патолози

Странски Јазици
Англиски