fbpx
  •   +389 2 3099 500

Д-р Џенгис Јашар

Информации за лекар

Д-р Џенгис Јашар
Специјалист по патологија
Дијагностички лаборатории
Аџибадем Систина

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Образование

2006 Магистер по патологија Медицински факултет - Скопје Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
1999 Специјалист по патологија Медицински факултет - Скопје Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
1990 Медицински факултет - Скопје Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија

Работно Искуство

2010 - сега Клиничка болница Аџибадем Систина Оддел за дијагностички лаборатории
1993 - 2006 Институт за радиотерапија и онкологија - Скопје Универзитетски клинички центар – Скопје, Р. Македонија

Членство

Европска асоцијација на патолози

Странски Јазици
Англиски