fbpx
  •   +389 2 3099 500

Клиничка болница „Аџибадем Фулја“

Болницата „Аџибадем Фулја“, која се наоѓа во централните делови на Истанбул, опфаќа Центар за дојка кој овозможува лекување на канцер со видни специјалисти и современа опрема. Болницата со своите услуги за спортска медицина, ортопедија, претставува пример за другите болници во оваа област.