fbpx
  •   +389 2 3099 500

Клиничка болница „Аџибадем Козјатаги“

„Аџибадем Козјатаги“ располага со најсовремена медицинска технологија, специјализирана за неврологија и онкологија. Во склоп на болницата, којашто постои од 2004 година, е еден од најпознатите центри за лекување канцер благодарение на Центарот за радиотерапија и онкологија.