fbpx
  •   +389 2 3099 500

Клиничка болница „Аџибадем Бакркој“

„Аџибадем Бакркој“ е една од најголемите болници во Истанбул. Во 2008 и во 2009 година комплетно се реновирале болничките катови и операционите сали со цел да биде во тек со најновите иновации и да обезбеди подобра услуга. Во „Аџибадем Бакркој“ пациентите со карцином на дојка добиваат психолошка поддршка во лекувањето заедно со специјална програма за вежби и исхрана.