fbpx
  •   +389 2 3099 500

Клиничка болница „Аџибадем Кадиќој“

„Аџибадем Кадиќој“ е првата болница на Групацијата „Аџибадем“, како и првата приватна болница во азискиот дел на Истанбул. Болницата е отворена во 1991 година, а целосно била опремена во 1998 година. „Аџибадем Кадиќој“ користи напредна технологија за лекување и рана дијагноза на карцином на дојката.