fbpx
  •   +389 2 3099 500

Болница „Аџибадем Анкара“

Болницата „Аџибадем Анкара“ работи 24/7 како општа болница. Болницата нуди услуги во многу медицински области со тим на искусни специјалисти и модерна и напредна технологија. Благодарение на тродимензионалната дигитална томосинтеза на дојка пациентите добиваат помало ниво на зрачење, додека тродимензионалните слики овозможуваат рана дијагноза на карцином на дојка.