fbpx
  •   +389 2 3099 500

Клиничка болница „Аџибадем Бодрум“

Болницата „Аџибадем Бодрум“ работи 24/7 во сите области на медицината. Освен за жителите во Бодрум и околината, таа, исто така, нуди квалитетни здравствени услуги и на туристите кои престојуваат во Бодрум. Оваа болница, водејќи грижа за удобноста и безбедноста на пациентите, се издвојува од другите со својот комфор, современ архитектонски концепт и инфраструктура со напредна технологија.