fbpx
  •   +389 2 3099 500

Клиничка болница „Аџибадем Интернационал“

Клиничката болница „Аџибадем Интернационал“ е позната по тоа што е „прва“ во повеќе области: прва приватна болница во Истанбул, прва болница во која е направена операција на отворено срце, отворен првиот центар за ин витро оплодување и болница со првиот апарат за магнетна резонанца.