fbpx
  •   +389 2 3099 500

Клиничка болница „Аџибадем Ескишехир“

„Аџибадем Ескишехир“ обезбедува квалитетна здравствена нега на пациентите во областите Афјон, Кутахја и Билеџик заедно со Ескишехир. Овие пациенти нема потреба да одат дури во Анкара или во Истанбул за лекување. Болницата нуди посебна нега во областа на медицинска онкологија и хемотерапија.