fbpx
  •   +389 2 3099 500

Клиничка болница „Аџибадем Адана“

„Аџибадем Адана“ претставува пример за врвна здравствена нега со својот истакнат тим специјалисти и современа опрема. Болницата ја има најсовремената технологија за дијагноза на карцином на дојка. Центарот за онкологија и радиотерапија е, исто така, далеку познат по третманите на пациенти со канцер.