fbpx
  •   +389 2 3099 500

Клиничка болница Аџибадем Коџаели

„Аџибадем Коаџели“ е најуспешната болница во регионот поради квалитетот на здравствените услуги што ги нуди. Болницата, исто така, овозможува дијагноза и лекување канцер со помош на најмодерна опрема и врвни специјалисти.