fbpx
  •   +389 2 3099 500

Клиничка болница „Аџибадем Бурса“

„Аџибадем Бурса“ е првата болница на Здравствената групација „Аџибадем“ надвор од Истанбул што нуди здравствена нега во сите гранки на современата медицина. Во болницата се наоѓа и Центарот за карцином кој ги вклучува онкологија и радиотерапија. Овој центар нуди услуги во дијагноза, одредување на стадиум на карциномот, лекување, следење на ефектите од лекувањето. Исто така, овозможува радиотерапија за многу видови канцер, со најновата медицинска опрема од страна на специјализирани лекари.