fbpx
  •   +389 2 3099 500

Клиничка болница „Аџибадем Систина“

Клиничката болница „Аџибадем Систина“ почнува нова кампања со цел да ја подигнеме свеста кај жените за ризикот од појава на карцином на дојка, да ги информираме за новите и современи методи на снимање кои овозможуваат рана дијагноза. Нашето мото е: „Ако не одите на доктор, ако не правите самопреглед, ако немате направено мамографија и ултразвук, го одложувате раното дијагностицирање на карцином на дојка“.

На нашата веб страна „Дојки“ можете да најдете многу информации поврзани со заболувањата на дојката, дијагнозите и начините на лекување, како и одговори за сите прашања кои ги имате. Исто така, содржи сведоштва на пациенти кои се лекувале од карцином на дојка. Денес подигањето на свеста кај жените е позитивен начин за успешно лекување на речиси секоја болест. Ние веруваме дека оваа веб страна ќе ви биде важен водич и ќе ви ги даде потребните информации. Се надеваме дека мотото „раната дијагноза спасува животи“ ќе го примените во вашиот живот.